Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Despre Noi

Conceptul Derya a aparut din pasiunea pentru frumos, rafinament si stil, elemente care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea.

Derya este un nou magazin multi-brand online, care va pune la dispozitie o multitudine de produse, la cele mai bune preturi si de o calitate superioara.

Magazinul online Derya s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul preciziei, punctualitatii si profesionalismului

In cadrul magazinului nostru online veti gasi cele mai populare produse de marci mondiale, parfumuri autentice barbatesti si de dame, produse de ingrijire corporala, imbracaminte, incaltaminte, diverse accesorii, electronice si electrocasnice, obiecte de casa si gradina, precum si tot ce tine de timpul liber si hobby.

Scopul primordial pentru firma noastra este seriozitatea, iar pentru a castiga si pastra increderea clientilor nostri, vom oferi clientilor nostri atat garantii la toate produsele comercializate, precum si preturi foarte bune in raport cu calitatea produselor comercializate.   

Gama noastra de produse este in continua crestere, prezentand saptamanal produse noi si produse la preturi mici, iar profitand de avantajele comertului prin intermediul internetului, unele produse vor putea fi oferite si la preturi cu discount-uri de peste 40%

Produsele expuse de Derya promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy.

Let’s go shopping on Derya!

Magazin Derya