Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Termeni si Conditii

Ne bucuram ca ati ales www.derya.ro Va rugam sa cititi cu atentie acest document iar apoi sa reveniti cumpararea produselor de pe site-ul nostrum.

 

Site-ul www.derya.ro este proprietatea exclusiva a Euro Dogan Investment and Consulting SRL, avand CUI RO 39629520 , Nr. inreg. Reg. Com.  , cu sediul social in BUCURESTI .

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.derya.ro au valoare contractuala. Euro Dogan Investment and Consulting SRL, va exprimati implicit acordul cu termenii si conditiile prezentate mai jos

Obligatiile utilizatorului

Pentru a putea folosi serviciile noastre oferite prin intermediul site-ului www.derya.ro, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut în formularul de înregistrare al site-ului si totodata sa aduceti corectii acestora în cazul în care acestea sufera modificari.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, Euro Dogan Investment and Consulting SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze solicitarile ulterioare de folosire a site-ului www.derya.ro.

Este interzis ca utilizatorii sa publice materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem

Protectia datelor si Confidentialitatea informatiilor

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Euro Dogan Investment and Consulting SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: confirmarea comenzii, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, emiterea voucherului, si trimiterea de buletinele informative periodice etc.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatori nostri.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati modificarile. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta de pe una din referintele corespunzatoare: email, telefon sau adresa care doriti sa fie sterse din baza noastra de date.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, email etc) la terte parti cu exceptia organelor de drept IN BAZA UNEI HOTARARI JUDECATORESTI DEFINITIVE SI IREVOCABILE

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza

Siguranta platilor online cu cardul

Pe site-ul www.derya.ro este integrata plaforma securizata de plati ce apartine MobilPay, un partener cu vasta experienta in domeniu platilor online si care asigura o procesare sigura a cardurilor dumneavoastra in colaborare cu banca Garanti Bank.

Partenerul nostru a dezvoltat filtre avansate antifrauda cu scopul de a identifica si a preveni tranzactiile suspecte. Pe baza unor studii avansate si a unor analize comportamentale, adaugand si experienta acumulata, au un sistem flexibil si puternic, configurabil in vederea prevenirii fraudelor pentru fiecare tranzactie.

Orice tranzactie semnalata drept suspecta va fi analizata si verificata suplimentar de catre departamentul antifrauda al MobilPay

Ce tipuri de credit card sunt acceptate la plata?

Prin MobilPay puteti plati prin orice carte de credit sau debit emisa sub una dintre siglele: Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Wright Express, Carte Blanche & Diner's Club.

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, logo-uri, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietateaEuro Dogan Investment and Consulting SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Euro Dogan Investment and Consulting SRL si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Greseli de editare

In eventualitatea in care unele caracteristici ale produselor sau serviciilor prezentate pe site-l www.derya.ro au fost gresit introduse in bazele noastre de date (sau afisate gresit), compania noastra isi aloca dreptul de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta

E-mail-uri promotionale si newslettere

Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

Utilizatorii site-ului www.dery.ro isi dau acordul in privinta transmiterii periodice a mesajelor cu caracter promotional de catre Euro Dogan Investment and Consulting SRL in momentul in care au introdus o adresa de email in baza noastra de date. Aceste mesaje vor fi trimise doar de catre Euro Dogan Investment and Consulting SRL in scopul promovarii promotiilor aferente site-ul www.deryal.ro .

Baza de date cu email-uri ale utilizatorilor nu va putea fi furnizata de catre Euro Dogan Investment and Consulting SRL catre terti decat in scopul realizarii obiectului de activitate al societatii

Legaturi (linkuri) catre alte site-uri

Site-ul www.derya.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, Euro Dogan Investment and Consulting SRL nu este responsabila pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Limitari ale raspunderii

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Euro Dogan Investment and Consulting SRL. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul. sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii la internet l. De asemenea nu raspundem pentru eventuale erori in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Nu raspundem pentru intarzierile aparute in procesarea comenzilor primite pe site .In aceste cazuri clientul nu poate solicita catre Euro Dogan Investment and Consulting SRL despagubiri de orice alta natura.

Nu raspundem pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri, etc.

Raspunderea cu privire la continutului, corectitudinea si autenticitatea informatiilor furnizate de catre utilizatorii si partenerii site-ului www.derya.ro apartine in integralitate utilizatorilor/partenerilor.

In cazul in care, din vina utilizatorului care furnizeaza informatii incomplete sau eronate cu privire la identitatea sa, datele referitoare la plati, etc., Euro Dogan Investment and Consulting SRL nu isi poate indeplini corespunzator atributiile care ii revin in relatia cu cumparatorul, acesta din urma (cumparatorul/utilizatorul) nu poate solicita rambursarea platilor efectuate decat pe cheltuiala sa.

Conditi legale

www.derya.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.derya.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Euro Dogan Investment and Consulting SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantei de pe raza careia isi are sediul social Euro Dogan Investment and Consulting SRL

Fiind de acord cu aceste Conditii de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturi si obligatii ce decurg din utilizarea site-ului www.derya.ro

 


Magazin Derya